Aan het lidmaatschap van GTV Argos zijn voor recreanten de volgende kosten verbonden:

  • Eenmalig inschrijfgeld van € 17,50,-
  • Contributie ten bate van de club, voor recreanten is dit € 180,- per jaar. Het jaarbedrag is gebaseerd op 1 uur training per week inclusief de uitval van trainingen die in de vakantie vallen. Dit bedrag wordt in vier termijnen van € 45,- geïncasseerd. Voor leden die twee soorten lessen volgen (turn- en springles) geldt dat de tweede les € 35,- per kwartaal kost. 
  • Bondscontributie die door de KNGU wordt geïncasseerd. Deze bedraagt voor leden tot 16 jaar € 22,60 per kalenderjaar en voor leden vanaf 16 jaar € 27,80. Let op: voor de kleutergym geldt dat de bondscontributie bij de gewone contributie is inbegrepen. Voor kleuters geldt dus een totaalbedrag van € 45,- per kwartaal.
  • Om deel te kunnen nemen aan wedstrijden (dit is niet verplicht voor recreanten, maar wel leuk) is het nodig een wedstrijdpakje aan te schaffen. Meer informatie over het turnpakje vindt u hier.
    Voor de jaarlijkse Bommelerwaardcup wordt een kleine bijdrage gevraagd, deze wordt apart geïncasseerd. Deelname aan deze wedstrijd is niet verplicht.

Een lidmaatschap wordt aangegaan voor minimaal drie maanden. Opzeggen kan alleen schriftelijk (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Een opzegging moet uiterlijk één maand voor het eind van het kwartaal binnen zijn (30 november, 28 februari, 31 mei of 31 augustus).

Besluit je na je proeflessen om lid te worden? Download dan het inschrijfformulier voor recreanten en vul dit digitaal in. Je kunt het daarna mailen naar ons secretariaat.