Aan het lidmaatschap van GTV Argos zijn voor selectieleden de volgende kosten verbonden:

  • Eenmalig inschrijfgeld van € 17,50
  • Contributie ten bate van de club, voor de selectie is dit € 440,- per jaar. Dit bedrag wordt in vier termijnen van € 110,- geïncasseerd. 
    Het jaarbedrag is gebaseerd op 5 uur training per week inclusief de uitval van trainingen die in de vakantie vallen.
  • Bondscontributie die door de KNGU wordt uitgeschreven. Deze bedraagt voor leden tot 16 jaar € 22,60 per kalenderjaar en voor leden vanaf 16 jaar € 27,80.
  • Wedstrijdkosten: deze zijn afhankelijk van het soort wedstrijd en worden na afloop geïncasseerd. Per twee (voor)wedstrijden is het wedstrijdgeld € 19,-. Wanneer na de voorwedstrijden nog verdere wedstrijden volgen, dan kosten deze € 12,50 per wedstrijd. Bij deelname aan een toestelfinale aan het eind van het seizoen  rekenen we € 5,- per toestel. Voor het N-niveau (landelijk) gelden andere bedragen. 

Om deel te kunnen nemen aan wedstrijden is het nodig een wedstrijdpakje aan te schaffen. Meer informatie over het turnpakje vindt u hier [link].

Een selectielidmaatschap wordt aangegaan voor minimaal een jaar. Opzeggen kan alleen schriftelijk (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Een opzegging voor het nieuwe jaar moet uiterlijk 31 juli bij ons binnen zijn.