Op 18 januari 2020 zijn er weer Clubkampioenschappen! De selectie en de jongens & meiden van de recreanten kunnen laten zien wat ze het afgelopen jaar geleerd hebben. Ook onze kleuters doen mee. Naast een prijs voor de winnaar in iedere categorie zijn er ook toestelprijzen te winnen. En natuurlijk maken we de clubkampioenen van 2020 bekend!
Wij hopen dat iedereen weer meedoet (het is gratis). Geef jezelf op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. je naam, leeftijd en lesgroep.  De uiterlijkeinschrijfdatum is vrijdag 20 december. De wedstrijd zal in twee delen worden gehouden tussen 8.20 en 13.30 uur. Meer informatie volgt later. 

Helpt u mee?
De clubkampioenschappen kunnen niet doorgaan zonder vrijwilligers. Wilt u ons op die dag helpen met o.a. het inschrijven bij binnenkomst, eten & drinken of het invullen van de diploma‚Äôs? Mailt u ons dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Wilt deze wedstrijd sponsoren door bijv. uw bedrijfsvlag op te hangen of een (gezond) tussendoortje voor de deelnemers te doneren? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.voor de mogelijkheden.